Bestel- en productie planning voor oktober 2020

Het 2020 Mid-Herfst festival is het op een na belangrijkste festival in China na het Chinees Nieuwjaar en dit jaar valt dit op 1 oktober en dit betekend nationale vrije dagen van 1 tot 8 oktober.
De naam komt omdat het altijd midden in het herfstseizoen wordt gevierd. De dag wordt ook wel Maanfestival genoemd, omdat rond deze tijd van het jaar de maan het rondst en helderst is.

De Nationale vrije dag, die 1 oktober plaatsvind is om het uitroepen van de volksrepubliek China te vieren. Deze Nationale vrije dag wordt ook gevierd in de 2 speciale administratieve regio’s: Hong Kong en Macau.
De Chinese overheid heeft de viering van dit feest met enkele dagen uitgebreid zodat de burgers een zevendaagse vakantie hebben.

Traditioneel gezien beginnen de festiviteiten in het land met de ceremonie van het hijsen van de Chinese nationale vlag op het Tiananmen plein in de hoofdstad Beijing. Na de vlaggenceremonie volgt een vuurwerkshow.
Veel bedrijven in China zijn deze week gesloten en wij willen jullie aanraden om actie te ondernemen wat betreft jullie bestel- en productieplanning.


Dit bericht delen