Het VPC-team

Wie zijn de mensen achter Value Procurement Centre?

Wat ons verenigt is de wil om u optimaal te helpen. Om met onze activiteiten uw succes uit te bouwen via een mix van ondernemerschap, verkoopervaring, technische kennis en projectmanagement. Dat is de belangrijkste basis waarop wij lange relaties opbouwen met onze klanten.

ALT
Marc Geerdink Commercieel directeur
In 2016 startten we VPC, met bijna 10 jaar ervaring. Met de visie om ons bedrijf te positioneren als de brug tussen enerzijds de Europese vraag naar elektronica & assemblage en anderzijds de productiemogelijkheden in China.
ALT
Yee Ping Lee Financial controller
Samen met Marc heb ik in 2016 VPC opgericht. Sinds de start heb ik de taak als financial controller op mij genomen aangezien ik al jaren ervaringen heb in het verzorgen van bedrijfsadministraties. Daarnaast ben ik de spil in het web op kantoor en zorg ik dat ons personeel in niets te kort komt.
ALT
Freek Janssen Project Ingenieur
Ik heb vele jaren ervaring met elektronica, vooral in printplaten. Met kennis van zowel productie, productietechnieken als productspecificaties. In de afgelopen jaren is daar de ervaring met mechanisch vervaardigde onderdelen bijgekomen.
ALT
Mart Verbeek Warehouse manager
Als Warehouse manager ben ik binnen VPC verantwoordelijk voor de logistieke afhandeling van de opdrachten welke via ons eigen warehouse verlopen. Ik coördineer deze opdrachten van het moment van inboeken tot aan het transporteren van de goederen. Zelf ben ik dan ook een aanpakker wat mij in deze functie goed van pas komt.
ALT
Olaf Schnitzer Project Manager
Met als achtergrond een ruime Internationale ervaring op gebied van Sales, Product- en Business Development, weet ik de behoeften van onze klanten te vertalen naar de verschillende afdelingen binnen VPC. Dit met als doel onze klanten te ontzorgen en gezamenlijk het gewenste eindresultaat te halen.
ALT
Eefje de Vos Project coördinator
Bij VPC ben ik onder andere verantwoordelijk voor de coördinatie van de planning en uitvoering van onze projecten. Dat vraagt om een zekere stressbestendigheid om goed overzicht te houden en waar nodig direct bij te sturen. Gelukkig heb ik die.