Over ons

VPC (Value Procurement Center) is opgericht in 2016. Het ontstond uit de samensmelting van een Nederlands en Chinees bedrijf. Met zowel een vestiging in Nederland als China is VPC internationaal specialist in het uitbesteden van producties van elektronica en hardware in China. Een ervaren team van 40 medewerkers staat voor u klaar om uw producten, met hun specifieke technische uitdagingen, o.a. in China te laten vervaardigen. Aanvankelijk was de core business de productie van elektronische halffabricaten, zoals Printed Circuit Boards. Al snel groeide VPC uit tot een full service bedrijf. Een betrouwbare en ervaren partner, gespecialiseerd in het oplossen van een scala van inkoopvraagstukken via uitbesteding van producties in China.

Value Procurement Centre B.V.
Flight Forum 3518
5657 DW Eindhoven

+31 (0)40 747 0148

sales@procurementcentre.nl

Linkedin

KvK: 65468678

Missie

VPC kan uw inkooptaken voor productie en assemblage van elektronisch en mechanisch vervaardigde onderdelen in Europa en China volledig overnemen. Met een minimalisering van inkooprisico’s en veelal met verlaging van de inkoopkosten. We coördineren onze geselecteerde leveranciers van elektronische en mechanische onderdelen en treden op als uw vertegenwoordiger. Met de volle verantwoordelijkheid voor uw supply chain management: van leveranciersbeoordeling, offerteaanvraag, orderuitgifte, kwaliteitscontrole en logistiek.

Bekijk onze producten

Selectie leveranciers voor elektronica: begeleiding van ontwerp tot eindproduct

VPC weet hoe belangrijk het is om in een vroeg stadium van productontwikkeling tot de beste en definitieve oplossing te komen. Latere correcties hebben vaak een forse impact op tijd en kosten. VPC ontwikkelde daarom een gestructureerd proces voor elektronische en mechanische onderdelen, dat helpt om snel de meest optimale productoplossing vorm te kunnen geven.

Ontwerp en productconcept in samenwerking met een lokaal netwerk

Het ontwerpproces is essentieel voor uw projecten. Om onnodig tijdverlies te voorkomen werken wij in deze fase ook samen met ons Nederlandse netwerk. Met de gekozen ontwerpspecificaties kan een productidee snel visueel worden gemaakt, bijvoorbeeld via 3D-printing. Zeker bij meerdere ontwerpoplossingen helpt dat om de meest optimale variant te kiezen. Uiteraard volgt in samenspraak met onze klant en leverancier nog een DFM (Design for Manufactoring) procedure waardoor we in het vervolg van het ontwerpproces nog verder kunnen optimaliseren voor de productie.

Technologie en industriële productie

Na accordering van het totaalconcept start de productiefase. De voorgestelde productietechnologie wordt overeengekomen, met specifiek benoemde voordelen en eventuele beperkingen. VPC vertaalt uw wensen en eisen naar de juiste specificaties: van basisvorm tot oppervlaktestructuur en de laatste tiende millimeter die de kwaliteit van een bepaalde mechanische functionaliteit bepaalt. Elke investering in productietools wordt voorafgegaan door een definitieve productievalidatie en -verificatie proces.

Vrijgave voor productie

De start van een productie wordt vooraf gegaan door een pre-productie sample-goedkeuring. Daarna kan de productie definitief worden ingepland. VPC verzorgt de productiebegeleiding, kwaliteitscontrole en het logistieke proces, van opslag tot verzending.

Tijd en kosten

VPC geeft u vooraf een goed inzicht in tijd en kosten, via een gedegen offerte. Met doorlooptijden, investeringen en een gedetailleerde planning met daarin ruimte voor belangrijke beslismomenten. De aanvaarding van de offerte vertaalt zich daarna in de VPC-orderbevestiging.

Samenwerking en organisatie

Succes en tevreden klanten worden vooral bepaald door samenwerking en teamwork. VPC bereikt dat via een full-service dienstverlening en project-specifieke oplossingen. Onze organisatie en uitgebreide netwerk van gekwalificeerde leveranciers stellen ons in staat snel en efficiënt voor u te werken.

Meer weten?

Contact ons gerust voor een afspraak
via telefoon of e-mail.

+31 (0)40 747 0148

sales@procurementcentre.nl