Kwaliteitswaarborging

Kwaliteitswaarborging hoogwaardige elektronische componenten uit China

Kwaliteit zien wij als de resultante van het continu verbeteren van processen en onze jarenlange ervaring met de meest moderne productietechnologieën. Kwaliteit is ook onze mentaliteit om steeds het maximale eruit te willen halen en optimaal te voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Met steeds weer de wil om het efficiënter en slimmer te doen. Én groener. Want een minimale impact op het milieu is een belangrijke speerpunt in het bedrijfsbeleid van VPC. Daar past ook een lange levensduur van geleverde producten in.

Kwaliteitswaarborgingsprogramma voor de inkoop van hoogwaardige elektronica

Borgingsprogramma’s van kwaliteit worden bij VPC al vroeg in het proces van inkoop van kwaliteitselektronica uit China gestart. Dat minimaliseert uw inkooprisico en de kosten van foutcorrecties. Bij de inkoop van hoogwaardige elektronica in China zijn DFM en DFX sleutelwoorden.

Na goedkeuring van de specificaties voor productie, sturen wij de benodigde gegevens en productspecificaties naar een van onze geselecteerde gekwalificeerde elektronicaleveranciers. Voorafgaand aan, en tijdens de productie in China zorgt ons team voor continue procescontrole op de locatie en visuele inspecties van de productie. Dat resulteert in een hoge en constante kwaliteit van de producten.

Met het controleren en beoordelen van de klantinformatie, product specificaties en data, is de kwaliteit gewaarborgd, zowel bij ontwikkeling, prototyping als bij volumeproducties.

Het door ons gehanteerde China Quality Assurance Program zorgt er bovendien voor dat onze leveringen voldoen aan de overeengekomen eisen en verwachtingen.

VPC focust op maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieuvriendelijke en duurzame productie.

VPC volgt de REACH- en ROHS-richtlijnen evenals de richtlijnen van de conflictmaterialenwet zoals gedefinieerd in de Dodd-Frank Wall Street Reform and Consumer Protection Act, sectie 1502(e)(4). U kunt deze documenten opvragen bij ons verkoopteam.

In 2023 wil VPC zich certificeren voor de ISO 9001