Klant specifieke kabelassemblage oplossingen

​De door Value Procurement Centre in opdracht geassembleerde kabel op de afbeelding is op klant specificatie geproduceerd en voldoet aan hoge kwaliteitseisen.

Een zorgvuldig ontworpen kabelboom verhoogd de productiviteit en reduceert de kosten.

Tijdens de productie als ook gedurende de levensduur in de toepassing.
Value Procurement Centre kan u ondersteunen bij de ontwikkeling, ontwerp en optimalisering voor (massa)productie. Door ons vroegtijdig in het proces te betrekken kunnen we onze ervaring voor u gebruiken. Kennis van ontwerp specificaties, connectiviteit en de toepassing zorgen dat de basis componenten worden afgestemd op uw pakket van eisen.

De door u vervaardigde en aangeleverde formattekeningen kunnen onze fabrikanten, indien gewenst, in combinatie met onze data, gebruiken als referentie voor een 3D-ontwerp. Na goedkeuring gaan wij over tot (massa) productie. Met onze lokale aanwezigheid bij de productie en het toepassen van systematische kwaliteitscontrole streven wij naar het uitsluiten van afwijkingen en realiseren wij een hoge leverbetrouwbaarheid.

Voor u een geruststellende gedachte ontzorgt te zijn! Neem contact op of vraag direct een offerte aan via sales@procurementcentre.nl

Delen via

Recente/gerelateerde nieuwsberichten