Bestel- en productie planning voor oktober 2017

​Het 2017 Mid-Herfst festival is het op een na belangrijkste festival in China na het Chinees Nieuwjaar en dit jaar valt dit op 4 oktober en dit betekend nationale vrije dagen van 4 tot 8 oktober.

Door het fijne herfstweer is dit de drukste tijd om te reizen. De naam komt omdat het altijd midden in het herfstseizoen wordt gevierd.
De dag wordt ook wel Maanfestival genoemd, omdat rond deze tijd van het jaar de maan het rondst en helderst is.

De Nationale vrije dag, die 1 oktober plaatsvind is om het uitroepen van de volksrepubliek China te vieren. Deze Nationale vrije dag wordt ook gevierd in de 2 speciale administratieve regio’s: Hong Kong en Macau.

Traditioneel gezien beginnen de festiviteiten in het land met de ceremonie van het hijsen van de Chinese nationale vlag op het Tiananmen plein in de hoofdstad Beijing. Na de vlaggenceremonie volgt een vuurwerkshow, en met dit sluiten ze de avondvieringen af. De Chinese overheid heeft de viering van dit feest met enkele dagen uitgebreid zodat de burgers een zevendaagse vakantie hebben. Deze tijd gebruiken de Chinezen meestal om naar familie te reizen en het samen met het te vieren.

Veel bedrijven in China zijn deze week gesloten en wij willen jullie aanraden om actie te ondernemen wat betreft jullie bestel- en productieplanning.


Dit bericht delen