Over Ons

“Omdat niet alles in Nederland kan!”

VPC is een relatief jonge onderneming met een lange geschiedenis in de productie van elektronica in o.a. China. Gespecialiseerd in het oplossen van uw inkoopvraagstukken door het uitbesteden van producties bij één van onze langdurige relaties in China. Lage arbeidskosten, technisch geschoolde arbeidskrachten, een goede infrastructuur en de mogelijkheid op te schalen naar volume productie zorgen vrijwel altijd voor kostengunstige producties. Geborgd met de zekerheid van begeleiding en eindcontrole door VPC Nederland. VPC spreekt de taal, kent de cultuur, de lokale markt, toeleveranciers, prijzen en beschermt uw eventuele intellectuele eigendom. Zo zorgen wij voor de waarborging van de product specificaties. Ook draagt VPC de zorg voor het voldoen aan ethische en maatschappelijke eisen en normen. Op betrouwbare en verantwoorde wijze worden zo forse efficiëntiewinsten gerealiseerd dankzij de schaalvoordelen in China en de grote beschikbaarheid aan toeleveranciers.

Een scherpe kwaliteitscontrole ziet VPC als randvoorwaarde voor het produceren in China. Door uitsluitend met gecontracteerde fabrikanten en door VPC gecontroleerde onderaannemers te werken, is dat stevig geborgd. Bovendien worden door VPC bij deze fabrikanten en onderaannemers strenge kwaliteitscontrolemechanismen ingezet en due diligence onderzoeken uitgevoerd. VPC investeert daarnaast zelf ook in verschillende fabrieken in China om daarmee extra grip te krijgen op kwalitatieve procedures.

VPC NL Team

Wat ons verenigt is de wil om u optimaal te helpen. Om met onze activiteiten uw succes uit te bouwen via een mix van ondernemerschap, verkoopervaring, technische kennis en projectmanagement. Dat is de belangrijkste basis waarop wij lange relaties opbouwen met onze klanten.

Marc Geerdink

Commercieel directeur & Medeoprichter

Yee Ping Lee

Financiële Controleur & Medeoprichter

Freek Janssen

Project Engineer

Chun Heung Wong

Development Engineer

Eefje de Vos

Project Coördinator

Olaf Schnitzer

Project Manager

Mart Verbeek

Warehouse Manager

VPC China Team

Met gemiddeld meer dan 5 jaar ervaring binnen ons bedrijf, verzekert ons lokale team in China de productkwaliteit voor onze klanten.

Iets voor jou?

Bekijk dan onze vacatures, of neem direct contact met ons op om een gesprek te plannen.